fbpx
  • Verse Poké Bowl
  • Vrijdag en Zaterdag
  • Drive Thru

Bestellen
Bestellingen plaatsen: De opdrachtgever kan bestellingen 24 uur per dag, 7 dagen per week plaatsen op www.vanderloo-to-go.nl  Het is echter mogelijk dat wij een bestelling niet kunnen aannemen omdat wij geen ruimte hebben in onze agenda.

Prijzen
Alle prijzen vermeld op de website www.vanderloo-to-go.nl zijn inclusief BTW. Prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen.

Betaling
Na bestelling en betaling van onze producten verzenden wij een bevestiging met hierin de bestelling zoals gerecht, prijs, afhaaldatum. Tevens is dit ook de factuur. Uw bestelling is definitief na aanbetaling van het totaalbedrag volgens de factuur. Mocht u de bestelling willen annuleren dan geldt in principe een ”geen geld terug” policy tenzij anders overlegd wordt.

3.1 Betaling: Uw bestelling kan pas worden opgehaald wanneer het volledige factuurbedrag betaald is.

Aansprakelijk
5.1 Adressering/data: Vanderloo-togo kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het aanleveren van foutieve adressen en/of verzend/afhaaldata.

5.2 Schade: Vanderloo-to-go is nooit aansprakelijk voor indirecte schade, gevolgschade, gederfde winst en bedrijfsschade. Voor directe schade is Vanderloo-to-go slechts aansprakelijk in het geval van een duidelijke aantoonbare tekortkoming door Vanderloo-to-go. Indien Vanderloo-to-go aansprakelijk mocht zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid beperkt tot maximaal tweemaal de factuurwaarde van de order, althans tot dat gedeelte van de order waarop de aansprakelijkheid betrekking heeft.

5.3 Allergieën:Vanderloo-to-go maakt gebruik van producten als melkeiwit, lactose, tarwe, melk, soja, noten, gluten en maïs. Vanderloo-to-go is niet aansprakelijk voor problemen voortkomend uit dit feit.

5.4 Omdat alle producten ambachtelijk bereidt zijn, kunnen de vormen, kleuren en decoraties van onze producten afwijken van de producten getoond op onze website www.vanderloo-to-go.nl Vanderloo-to-go kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Wijzigingen
Om een wijziging van een bestelling door te geven dient de opdrachtgever contact op te nemen met Vanderloo-to-go. Dit kan via info@vanderloo-to-go.nl Vanderloo-to-go kan niet garanderen dat de bestelling nog gewijzigd kan worden. Vanaf 2 dagen voor de gewenste datum van de levering zijn wijzigingen niet meer mogelijk. Eventuele gemaakte kosten worden bij wijziging in rekening gebracht bij de opdrachtgever.

Annulering
Om een bestelling te annuleren dient de opdrachtgever contact op te nemen met Vanderloo-togo. Dit kan via info@vanderloo-to-go.nl

Vanaf 2 dagen voor de gewenste leverdatum is restitutie van het orderbedrag niet meer mogelijk. Eventuele gemaakte kosten bij annulering worden in rekening gebracht bij de opdrachtgever.

Klachten
Om melding te maken van een klacht dient de opdrachtgever contact op te nemen met Vanderloo-to-go. Dit kan via info@vanderloo-to-go.nl

Privacy
Gegevens van de opdrachtgever zullen niet worden doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Auteursrecht
Alle woord- en beeldmerken op www.vanderloo-to-go.nl zijn eigendom van Vanderloo-to-go tenzij anders wordt aangegeven. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Vanderloo-to-go is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken. De gepubliceerde foto’s op www.vanderloo-to-go.nl zijn eigendom van Vanderloo-to-go, en mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden gebruikt.

 

Vanderloo-to-go behoudt zicht het recht voor te allen tijde deze voorwaarden te wijzigen.